One day you’ll be screaming my name

Oke de vorige blog was ik al bijna een week geleden aan begonnen, dus ik heb weer blog kriebels (A). Er is ook behoorlijk wat te vertellen :).

Om te beginnen heb ik m’n laatste lesje scuba duiken gehad. Ik vond het echt super leuk, maar ik denk niet dat ik het buiten het zwembad zou durven. Ik vond die 3.50 meter al eng :P. Ik krijg ook nogal snel last van druk op m’n oren dus voor je het weet gaat het fout (A). Anyway ik heb nog wat foto’tjes mee genomen :D.
Op de eerste foto zie je onze hele groep (met mij al te charmant helemaal rechts) en op de tweede foto zie je mij met mijn ‘buddy’ van de laatste dag (je moet alles met z’n tweeën doen). Mijn buddy had een bril op die dicht getaped was dus je zag geen ene flikker en dan moest je onder water die moertjes op de schroefjes doen (of andersom, ik ben niet zo technisch aangelegd :P). Ik moest dat ook doen, maar daar is geen foto van.
Al met al was het wel een hele leuke ervaring om dat eens te doen.

Ten tweede heb ik over een week toetsweek: AAAAAAAAAAAAGH O.O. Gelukkig heb ik nu voor duits geen toets, ik heb twee weken na de toetsweken wel een mondeling, maar ik maak me daar raar genoeg geen zorgen over. Ook heb ik een kijk- en luistertoets gemaakt die wel redelijk goed ging, al had ik wel heel veel A’s en C’s achter elkaar……….
Anyway, maandag begint the insanity (soort van):

 • Maandag: niks voor mij (A)
 • Dinsdag: Biologie
 • Woensdag: Nederlands en wiskunde B
 • Donderdag: Engels en natuurkunde
 • Vrijdag: Informatica (open boek) en scheikunde

Ik moet zeggen dat ik vind dat ik al vrij goed voorbereid ben voor mijn doen. Scheikunde is al helemaal samengevat en ik ben bijna klaar met bio en nederlands samenvatten. Wiskunde leer in nooit en natuurkunde heb ik zowaar bijna al mijn opdrachten gemaakt dus dat zal toch ook wel moeten helpen. Informatica is open boek dus daar ga ik me niet al te druk over maken (als ik tijd heb doe ik dat wel :P) en Engels ligt voor me neus om na deze blog te leren (dus dat is al redelijk goed aangezien in normaal twee dagen van te voren begin met engels waardoor ik ver onder de maat presteer voor mijn engels, maar ja XD).
Dat waren een paar hele vage zinnen maar goed.

Gelukkig krijg ik zaterdag EN zondag de kans om die uren een beetje te compenseren met lekker eten (A). Zaterdag komen mensen bij ons eten en gaat m’n mama Mexicaans koken en zondag gaan we voor m’n opa’s verjaardag gourmetten :D. Mijn weekend ziet er dus als het volgt uit: zaterdag slapen, ontbijt, leren, lunch, leren, ETEN en daarna waarschijnlijk weer leren. En de zondag.. Ziet er ook zo uit XD. Heel interessant he XD.

Oke vervolgens ga ik jullie vermaken met een liedje dat gewoon echt constant in m’n hoofd hangt de laatste tijd, waar de titel ook van komt btw, en als ik het hardop zou gaan lopen zingen zou het nog ergens op slaan ook XD. Dus meet obsession number 20939834537098: Glee 😀 :

Zo en nu ga ik lekker pizza eten (A).

xoxo

Comments
4 Responses to “One day you’ll be screaming my name”
 1. Masha schreef:

  Oeh die foto’s zijn echt cool! Neee toetsweek, I hate that! Leuk liedje, loveee Glee ❤

 2. Marijne schreef:

  Vet awesome 😀 Owwh dat is ook mijn fave nummer van deze tijd 🙂

 3. Mandy schreef:

  Gave foto’s!
  Glee & dat nummer zijn liefde (L) Ben er helemaal verslaafd aan, hihi.

 4. Yasmine schreef:

  Die duikfoto’s zijn echt awesome! Succes met je toetsweek voor nu! En Loser Like Me <3333

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: