Someday I will be strong enough

Even snel een huishoudelijke mededeling: NIEUWE LAY-OUT! Met foto’s :D. Die vorige was het toch niet helemaal, dus nieuwe dan maar (A). Met nieuwe foto’s voor tumblr en weheartit, nieuwe quotes en een nieuw liedje.

En nu de daadwerkelijke blog :).

Jullie kennen allemaal wel die ene site.. Je weet wel.. Youtube.com… Je heb er vast wel eens van gehoord. Allemaal hartstikke leuk. Ik zit zo’n beetje dagelijks te kijken naar mensen die grappiger zijn dan mij (ik? Haha hoe was ik ook alweer geslaagd voor m’n vwo?), mensen die beter kunnen zingen als mij en trailers die toch niet in de bioscoop hier worden getoond (als ze überhaupt al in Nederland uitkomen, want dat is ook nog een vraag).

Maar er zijn toch een paar dingen die me dodelijk irriteren. ALLEREERST VEVO. WHO THE FUCK ARE YOU?! LIKE GA WEG OFZO. Ik heb volgens mij al een keer gezegd dat ik me dodelijk irriteer aan vevo. Ik zie nu ineens filmpjes die verwijderd zijn omdat ze vevo rechten schenden ofzo. SERIOUSLY? REALLY? Ga weg ofzo. Laat andere mensen 20 lyric video’s uploaden. Wat geeft jou het recht om zomaar even te zeggen ‘Bitch jij mag dat niet uploaden want dat heb ik al geupload’ ARE YOU 5 OR SOMETHING? Nee Vevo die heeft er geld voor betaald. Vevo mag dat. Well fuck you (A).

Dan het volgende reclame. Ik heb helemaal geen problemen met reclame. Duhh ik snap ook wel dat die mensen 50 kinderen van 50 verschillende vrouwen moeten onderhouden, dat is m’n punt niet. Ik neem jullie een maandje of twee terug in de tijd. Toen kwamen er een aantal video’s online van de Ellen Show die ik wel wilde kijken. Alleen… Ellen had een deal met de zee… Dus ik heb een maand lang een focking-30-seconden-durende-reclame (vraag me niet waarom ik daar streepjes tussen zet) moeten aanhoren over hoe de zee mij belde door een schelp telefoon… Overduidelijk hebben de mensen die deze reclame hebben gemaakt (en Ellen) teveel Spongebob gekeken. NEWS FLASH JE KAN NIET BELLEN MET EEN SCHELP. OH EN NOG EEN NIEUWS FLASH DE ZEE KAN NIET BELLEN.
My point being: Reclame is best, maar WAAROM (nee serieus waarom?!) ELKE KEER DE FOCKING ZELFDE RECLAME? Ik word nu helemaal kierewiet van de schoolcampus van de V&D die wil dat ik op een knopje druk. Ik was altijd een erg groot fan van de schoolcampus, maar ik ga het nu dus echt niet liken op facebook. (ja dat was sarcasme, nee ik weet niet of je het kan liken en nee ik zou het niet liken zelfs als ik m’n facebook zou gebruiken).

Maar youtube heeft ook wel z’n goede kanten. Vooral als ik denk dat ik geen leven heb dan kijk ik op youtube en dan denk ik… Whaha er zijn 10 miljoen mensen die de 100 uur versie van Nyan Cat hebben gekeken en dan voel ik me weer heel sociaal (A). (maar dan kijk ik de 10 minuten versie van Afro Circus en dan ben ik weer een loner XD)

Oké I’m gonna stop ranting now (A) (OMG NIEUWE CATEGORIE, RANTS!!! AWESOME BRO!!! ……… Ik snap echt niet waarom jullie dit lezen XD er zitten 20 steekjes bij mij los volgens mij. OKAY TANJA STOP TYPING NOW). BYEEE

Comments
4 Responses to “Someday I will be strong enough”
 1. Resy schreef:

  Hahah ik moest hier wel om lachen. Maar je hebt wel gelijk! Dat vevo vind ik nog niet zo heel erg, maar die reclame’s word er gek van. En zeker omdat het steeds precies dezelfde is… Ik wil die klipjes of wat het ook zijn van de V&D niet, ik ga lekker mijn schoolspullen bij de HEMA halen. Lekker simpel is toch mijn laatste jaartje

 2. Mandy schreef:

  Mooi lay! En je kan een reclame block erop zetten. heb ik ook gedaan. Dan krijg je al die dingen dus niet te zien 😉 Het is een Ad Block die je even zou moeten zoeken op google 😉

 3. Niki schreef:

  Leuke lay-out hoor!
  En ik haat de reclame op Youtube ook echt heel erg!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: