I think it’s strange that you think I’m funny, cause he never did

Houston can you hear me?

Ik ben (hopelijk) weer terug van weggeweest. So what the fuck happend??

Om te beginnen ben ik op vakantie geweest. Waar ik eigenlijk niet veel heb gedaan. Wat ik eigenlijk perfect vind XD. Ik bedoel heb iemand (naast gepensioneerde mensen) tijd om sudoko’s te maken??? Ik niet. Naast de vakantie dan XD. Dus ja veel niks doen.. Verder heb ik een poging gedaan tot windsurfen. Oh ja en we hebben naast de meest… tja ik heb er niet eens een woord voor. De mensen die naast ons stonden waren een beetje zo’n typische familie waar de kinderen enorm aan het puberen zijn en de ouders in een midlife crisis zitten XD. Nou dat is opzich niet vreemd toch? Kies een gezin met een of meer kinderen tussen de 12 en… 20 en je vind deze situatie.
Deze mensen hadden volgens mij alleen niet helemaal door dat ze op een camping stonden en dat je praktisch op elkaars lip zit en dat de buren het dus heel goed kunnen horen als je gezellig ruzie staat te maken.
Dus als we ‘Merde’ (die moeder was van origine Frans) hoorden riep m’n moeder of ik al ‘Shhst GTST begint weer’. Dit gebeurde minstens een keer per dag. Dan ging die moeder even tekeer tegen dr dochter.
Niet veel later wordt er een flesje wijn opgengetrokken en zit de familie gezellig aan tafel alsof ze niet net 2 minuten tegen elkaar hebben lopen schreeuwen.
Ook niet veel later begint het meisje tegen dr broertje te schreeuwen. Je begrijpt het wel, dan doet de hele familie gezellig mee. Vervolgens stormt het meisje de plek af naar de wc ofzo. Moeder loopt even te tieren tegen vader en 5 minuten later is alles weer happy.
En ’s avonds om half 12 begint zuster lief nog even tegen broederlief te schreeuwen, want ja ze delen een tentje dus dat gaat natuurlijk niet goed.

En je zou denken dat ze dan op een gegeven moment wel door hebben dat het hele veld ze zit te bekijken, maar nee hoor XD. En ik overdrijf niet eens. Het was echt het ene moment zaten ze tegen elkaar te schreeuwen en 5 minuten later waren ze one big happy family. Ik heb nu eindelijk een beeld bij bipolair XD.

Goed ik moet gaan leren voor m’n veiligheid toets die ik over een uur heb XD. Het vervolg komt snel :P.

Comments
2 Responses to “I think it’s strange that you think I’m funny, cause he never did”
  1. Resy schreef:

    Haha ik denk dat elk gezin met kinderen dat wel heeft. Vooral als het leeftijd verschil niet zo heel groot is tussen de kinderen.
    Wel erg leuk geschreven

  2. Niki schreef:

    Nou, die hangen hun vuile was dus wel buiten, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: