I knew you were trouble when you walked in

WOOOOW twee blogjes in een week!! WHAT IS HAPPENING?! IK HEB WIFI IN DE TREIN and what does a girl have to do in the train except talking to a bunch of creeps on the internet? I dunno (also als m’n blog wordt gehackt weten we dat we de ns moeten aanklagen omdat ze de wifi jatten… that didn’t sound right…..)

En waar gaan we over praten? I dunno het is thanksgiving in Amerika dus we gaan gezellig met z’n alle kalkoen eten ofzo…. Wheeeeeeeh :D. Ik snap Thanksgiving echt niet. Het lijkt me echt een super awkward feestdag. Ik bedoel je gaat met z’n alle eten maar dan op een gegeven moment moet je gaan zeggen waar je dankbaar voor bent. En dat moet want anders ben je alleen maar een ongevoelige zak die alleen maar Thanksgiving viert voor het eten en wil je een ongevoelig zak zijn? No I don’t think so. Dus daar ga je dan ‘Oh ik ben zo dankbaar voor m’n….. wc…. en koelkast….’ en dan kijkt iedereen je echt zo aan van ‘Really bitch? Really???’ en dan zeg je nog even snel van ‘Oh en m’n ouders’ *awkward silence*. En dan is je moeder boos op je tot en met oud en nieuw (dan moet ze je wel vergeven) want de wc en koelkast kwamen voor haar. En dan krijg je het kleinste stukje vlees met kerst en dus tegen de tijd dat je moeder je heeft vergeven (op oud en nieuw) ben je al omgekomen van de honger. WELL HAPPY THANKSGIVING MY CHILD.
Of je gaat natuurlijk naar die parade kijken als ze daarmee beginnen ‘En jantje waar ben jij dankbaar voor’ ‘OEH DE PARADE!!’ XD. Kijk hier in Europa hebben ze het veel beter geregeld. Je koopt een doosje Merci voor ze ET VOILA. En omdat je moeder dan zo dankbaar is voor je doosje chocolaatjes voedt ze je tot en met oud en nieuw (en het geld dat ze daaraan uitgeeft is zo’n 20 doosjes merci waard)(want die bastards zijn echt focking duur) en dan ga je niet dood en je moeder was niet boos op je!! And that’s how we get shit done.

And there you have it people! Het bewijs dat ik tijdens treinreizen ongeveer half gestoord ben ofzo….

QUESTION TIME!!! 2. What female celebrity do you wish was your sister? (Welke vrouwelijke beroemdheid zou je willen dat je zus was) EMMA WATSON, EMMA STONE EN JENNIFER LAWRENCE (grote familie oké? als het teveel wordt voor m’n ouders kunnen we m’n broertje wel dumpen…. Was dat too much? I dunno maar het zijn Emma Watson, Emma Stone en Jennifer Lawrence so i don’t care)

PS LOVE YOU MOM XD

PSS Zal ik voor jullie gemak maar een ‘Negeer mij maar’ categorie maken want dit slaat echt helemaal nergens op XD.

Comments
One Response to “I knew you were trouble when you walked in”
  1. Resy schreef:

    Haha jouw stukjes, ik kan er om lachen. En eh… denk je niet dat die categorie “Negeer mij maar” niet heel groot gaat worden haha? Okee nee sorry, ik vind je stukjes echt leuk om te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: