Sometimes I just don’t understand

Soms vraag ik me echt af wat we in vredesnaam aan het doen zijn met z’n allen. Soms begrijp ik helemaal niks van mensen. Soms schaam ik me diep…. Dat ik denk ‘Ik hoor hier niet bij. We kunnen onmogelijk allemaal hetzelfde zijn’. Soms snap ik niet wat er door sommige mensen heen gaat. Waar is de tijd gebleven dat we om elkaar gaven? Dat we voor elkaar zorgen, ook al zijn we maar vreemden en weet ik niks over jouw leven. I guess it was never there…

Ik ben opgevoed in een geloof dat als motto heeft ‘Samen werken aan een menswaardige wereld’… In weken als deze weet ik niet of het uberhaupt mogelijk is… Of er wel zoiets bestaat als een menswaardige wereld….

Ik wil deze blog opdragen aan de kinderen en personeelsleden van Sandy Hook Elementary School die hun leven hebben verloren op 14 december, aan hun familie, want niemand zou iemand, laat staan een kind, op deze wijze moeten verliezen. Ook gaat deze blog uit naar de overleden grensrechter Richard Nieuwenhuizen en zijn familie. Het is niet veel, maar ik hoop op deze manier dat ik een kleine bijdrage kan geven en dat we dit door kunnen geven in plaats van geweld.

Comments
2 Responses to “Sometimes I just don’t understand”
  1. Resy schreef:

    Ook ik snap niet waar mensen het vandaan halen om zulke dingen te doen. Ik snap dat echt niet, hebben die mensen geen verstand ofzo?

  2. Rachella schreef:

    Wow wat prachtig geschreven..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: