The Girl

Vandaag ga ik jullie wat vertellen over mijn saaie leventje. Ik ben dus Tanja (voor de minder snelle denkers onder ons). En in die 17 jaar dat ik op deze aardbol rondloop heb ik al het een en het ander meegemaakt.

Ik ben op 17 mei 1994 uit de hemel (ja je leest het goed :D) komen vallen. Van mijn eerste paar levensjaren kan ik me niet veel herinneren, dus daar kan ik ook niet veel over vertellen. Toen ik 3 jaar was ging ik op ballet. Dat heb ik 5 jaar gedaan, terwijl ik er eigenlijk helemaal niet zoveel aan vond. In de tussentijd ging ik naar de basisschool en daar ging ik niet met al te veel plezier naar toe. De kleuterklas vond ik altijd nog wel leuk maar zodra we dingen gingen leren, ging er voor mij de lol vanaf. Hoewel ik vaak erg nieuwsgierig was, ben ik nooit echt leergierig geweest. Natuurlijk met wat uitzonderingen maar dat is ook niet een hele lange lijst ofzo. Toen ging ik na ballet totaal iets anders doen: Judo. Toen ik klaar was met de basisschool ben ik ook daar vanaf gegaan.

Vervolgens ging ik (zoals de meeste mensen die van de basisschool afkomen) naar de middelbare school. En dan wel het VWO (oké toegegeven ik deed HAVO/VWO de eerste 2 jaar). De middelbare school heeft mij echt heel veranderd. Van een ongelooflijk arrogante bitch ben ik veranderd in een heel vaag kind dat erg hard omzichzelf(maar vooral ook om anderen) kan lachen. Ook begon ik school wat leuker te vinden, al kwam ik toch wel nog elke dag met een chagrijnige kop naar school(maar dat heeft meer met mijn ochtendhumeur te maken en het feit dat ik niet mijn bed uit kan komen).

Op mijn 14e ben ik begonnen met hockey en dit heb ik twee jaar met enorm veel plezier gedaan. Helaas kwam er snel een eind aan toen ik aan mijn 3e seizoen begon met een nieuw (tja… niet zo leuk is een understatement maar ja) team, een klote trainster en een scheenvliesontsteking.

In mijn ietwat zeldzame vrije tijd spreek ik af met mijn vriendinnen en vinden wij altijd wel een goed excuus om een hele tafel vol te planten met etenswaren waar Sonja Bakker het niet zo eens zou zijn. Verder heb ik een grote photoshop verslaving al is de inspiratie hiervoor de laatste tijd een beetje ver te zoeken. Ook van webdesign ben ik helemaal weg.
Verder worden er veel koppen thee verslonden onder vele films een behoorlijk zootje afleveringen van series en een goed boek.

%d bloggers liken dit: