I was there when you said forever and always, you didn’t mean it baby

Ja ja ik ben weer terug van vakantie en daar zal ik later wel even over praten want ik moet dit gewoon even… bespreken….

Oké ik weet niet in hoeverre jullie hiervan up to date zijn dus ik begin bij het begin. We kennen allemaal Twilight. Goed Robert Pattinson en Kristen Stewart (aka Bella en Edward) zijn dus al drie jaar samen ofzo. Laatst is de film Snow White and the Huntsman uitgekomen waarin Kristen Snow White speelt. En die film heeft een regisseur, Rupert Weetikveelhoehijheet. En die regisseur heeft een vrouw en 2 über dottige kindjes.

Nou is Kristen dus vreemd gegaan met Rupert, of hij met haar weet ik veel. En natuurlijk blaast dat nogal op in de media. (duhh mensen hebben zelf geen leven) (jamaar tanja jij schrijft er ook over) (i know, ik verwijs je naar m’n eerste statement XD) De paparazzi zit hun dik te stalken en mensen zitten te doen van ‘Oooh arme Kristen, ze heeft een fout gemaakt laat haar met rust’ BLALBALBLAAAAAA.

Laat me je even iets vertellen mensjes die dat soort dingen zeggen. JE GAAT GEWOON NIET VREEMD PUNT. Dat doe je gewoon niet. En het is misschien nog wel erger van hem omdat hij een fucking vrouw en kinderen heeft. Ik bedoel wat gaat er in je stomme klote kop om om je vrouw en kinderen dat aan te doen. Ik bedoel serieus? En dan heel schijnheilig zeggen van en ik hou van m’n vrouw en m’n kinderen en ik hoop dat we dit te boven kunnen komen. GA EVEN KAKKEN OFZO?! Je mag god op je blote knieen gaan danken voor het komende millenium dat ze je nog niet verlaten heeft. Wat nog meer bewijst dat ze veel te goed is voor die vent.

Ook moet ik even kwijt dat het ineens zo logisch is dat KRISTEN STEWART Snow White is en dat ze ‘the fairest of them all’ is. Ik bedoel het word wel makkelijker om zo’n rol te krijgen als je met de regisseur slaapt. Let’s be honest people.

En dan nog iets. Kristen is altijd zo schijnheilig geweest van ‘Oh ik haat de paparazzi en ik vind acteren leuk, maar ik hoef niks van Hollywood te hebben’. Ze is zo schijnheilig dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen ik bedoel, serieus eerst ga je dat soort dingen zeggen en dan ga je als elke debiele actrice in LA slapen met je regisseur? Ja echt je bent zoooooo anti Hollywood (note the sarcasm).

En laat ik het maar helemaaaaal niet hebben over het feit hoe zij Rob kan bedriegen met HEM en hoe HIJ kan vreemd gaan terwijl hij een vrouw heeft die eruit ziet zoals zij eruit ziet. Ik bedoel laten we even eerlijk zijn. Als we dit even vergelijken is Kristen gewoon lelijk en hij is lelijk en Rob is een god en zijn vrouw is gewoon bloedmooi.

EN DAN HET LEEFTIJDSVERSCHIL. Oh ja maar Kristen is een Hollywood slet dus dat is normaal. NEVER MIND.

OKE I’M GOING TO SHUT UP NOW. Oh ja en als je me nu haat omdat ik Kristen en Rupert haat het kruisje zit rechts bovenaan. BYEEEEE HAVE A NICE LIFE.

En wat vinden jullie XD? (ZIE JE? ER GEBEUREN ALTIJD DINGEN ALS IK WEG BEN ALTIJD!!!)

Comments
2 Responses to “I was there when you said forever and always, you didn’t mean it baby”
  1. Resy schreef:

    Ik zat er al op te wachten, wanneer komt Tanja met die verhaal haha. Ik had het inderdaad al gelezen maar liet het zoals veel dingen gewoon langs me heen gaan.
    Ik ben het wel helemaal met je eens: mensen horen niet vreemd te gaan. En wil je toch afwisseling, tja neem dan gewoon geen relatie.

  2. lauradenkt schreef:

    Ik vind het dom dat ze het zo opzichtig doen, ik bedoel, er zijn foto’s van gemaakt dat ze ergens langs de weg staan ofzo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: