I know we only met but let’s pretend it’s love

Hi I know ik ben een slechte blogger, blabla ik vertel alles later wel WANT OH MY GOD IK MOET ECHT EVEN RANTEN. (JA DAT IS NEDERLANDS)(vanaf nu)

Ik heb hier al eerder eens wat over gezegd (like a year ago) en ik had jullie een blogje erover beloofd (like a year ago) en hier komt hij dan want het gaat me toch lekker op de zenuwen werken!!

VEVO.

FUCKING VEVO.

ARE YOU TRYING TO RUIN MY LIFE? AND YOU YOUTUBE WHAT DID I DO TO MAKE YOU SO MAD THAT YOU HAD TO RUIN MY LIFE LIKE THIS? HMM? TELL ME THAT!
Heel youtube gaat om het delen van video’s en… zo… en nu komt dat klote channel (oh nee wacht het zijn er 597386386`9383449667 voor elke artiest 1) en zegt ‘Well fuck you guys ik ga nu de dingen uploaden’. EN DAT NIET ALLEEN vervolgens gaan ze ook nog eens racistisch doen en zeggen THIS VIDEO IS NOT AVAILABLE IN YOUR REGION. En dan hebben ze nog het lef om te zeggen we werken eraan om video’s wereldwijd beschikbaar te maken. WELL HOW ABOUT YOU JUST DROP DEAD AND LET US UPLOAD THEM MUSIC VIDEOS?
EN DAN ZITTEN ZE NOG VROLIJK 5 MINUTEN RECLAME TE LATEN ZIEN! IK BEDOEL HET IS ONDERTUSSEN OVERAL OP YOUTUBE AF EN TOE MAAR VEVO ECHT 9 VAN DE 10 KEER HEB JE DIE KLOTE RECLAMES.

OH EN DAN IS ER IEMAND DIE ZEGT VAN GOH IK UPLOAD DIE VIDEO OOK EN DAN ZITTEN ZE TE ZEIKEN DAT HET DE RECHTEN VAN VEVO SCHENDT. REALLY? REALLY??????????????
MAAK VEVO.COM AAN OFZO EN GA DAAR MENSEN IRRITEREN EN LAAT YOUTUBE OVER AAN DE MENSEN WAARVOOR HET BEDOELD IS.

ASDFGHJKL

The blog that you are trying to reach is currently not available and trying to breathe at a normal pace. Please leave a message or try your call again.

(Oh en er komt nog een keer een normale blog aan waar ik jullie ga vertellen what the fuck happend de afgelopen maanden)

(Oh en deze blog is geinspireerd door de one direction video die net geleaked is of niet ik snap het niet helemaal want als vevo het loopt te uploaden dan is het toch wel officieel en ik snap het niet helemaal meer)

Comments
2 Responses to “I know we only met but let’s pretend it’s love”
  1. Resy schreef:

    Hahah ik noest hier wel beetje om lachen. Maar je hebt wel gelijk!

  2. Daniëlle schreef:

    haha:P die reclames zijn verschrikkelijk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: