Everything will be alright, if we just keep dancing

Ik moet echt meer regelmaat in mijn blogjes krijgen XD. Maar goed ik begin ondertussen elke blog wel met ‘sorry sorry’ of iets in die richting dus… Hopelijk zijn jullie het ondertussen gewend… Dat jullie er uberhaupt nog zijn is het echte mysterie.

Oké eind augustus ben ik dus begonnen aan mijn nieuwe opleiding. Bye middelbaar onderwijs, hello HBO!

Of je nou MBO, HBO of WO gaat doen ik denk dat het voor iedereen wel hetzelfde is. Nieuwe stad (niet voor iedereen I know, maar dit is mijn blog, so your argument is invalid), nieuwe school, nieuwe stof, nieuwe leraren en misschien wel het belangrijkste nieuwe mensen.
Hoewel ik mezelf hiervoor eigenlijk altijd had beschreven als een verlegen meisje dat niet echt bepaald gemakkelijk contact legt met nieuwe mensen, heb ik mezelf echt verbaasd. Voor ik het wist stond ik gezellig met mijn klasgenoten te praten alsof ik ze al jaren kende. En misschien wel het belangrijkste, ik ben mezelf gebleven. Ik ben nou niet bepaald een normaal random persoon waarvan je er 20 tegenkomt in de supermarkt. Ik heb vage humor, ik praat te hard en ben te sarcastisch voor m’n eigen best wil. Wat ik probeer te zeggen is, ik heb nooit veel moeite gehad om mezelf te zijn, maar er waren altijd mensen rondom mij die ik al kende en dan is er eigenlijk niks aan de hand.
And you should celebrate life’s little achievements, dus bij deze :). Je zou bijna zeggen dat ik sociaal wordt :P. Bijna….

Alle mensen in m’n klas zijn heel aardig. Natuurlijk ken ik ze nog maar twee maanden en ik kan ze niet echt bepaald uitgebreid voorstellen aan iemand, maar je krijgt gewoon een vibe van mensen weet je wel. Als je een ruimte binnenloopt kan je zo zien ‘Jij en ik gaan geen vrienden worden’, ‘Gosh, je irriteert me nu al’ etc.. Je kent het wel, maar dit had ik absoluut niet.

De opleiding zelf is echt super. We staan veel op het lab en de leerstof vind ik (voor 90%) interessant.

Verder is m’n leven heel anders wat betreft de voorgaande jaren. Dat was school, thuis, vrienden tussendoor en slaap. Nu is het nog steeds wel dat, ik ga naar school en zie daar m’n (nieuwe) vrienden. En dan zit ik in de trein, waar ik geen persoon ken, waar ik m’n hoofd echt even lekker leeg kan maken en waar ik een hoeveelheid koffie drink die Lorelai Gilmore trots zou maken.. En dan van het weekend werk ik en kom ik weer even terug op aarde (weet je wel wanneer je bedden op maakt en denkt ‘Fuck is this gonna be my life?’)(Go to school kids XD)
Ik heb vorige week de dvd van ‘Eat, Pray, Love’ gekocht en op een gegeven moment gaat ze naar Bali en dan zegt Ketut (de medicijnman) dat ze ’s ochtends moet mediteren zoals ze in India heeft geleerd en dat ze dan ’s middags Bali kan ‘beleven’ en dat ze daarna naar hem toe komt en moet mediteren op de manier die hij haar leert (glimlachen met je gezicht, geest en lever) en dat er op deze manier balans komt in haar leven. Waar ik naartoe wil is dat ik me zo voel op het moment, er is balans in m’n leven.

En dit is wat er uitkomt als ik blogjes schrijf als ik moe ben XD. Dit is wat ik bedoel wanneer ik zeg dat ik overdag een tapdans liedje in m’n hoofd heb en een rekenmachine gebruik voor 2+2 en ’s avonds de betekenis van het leven overdenk. I wish I was joking when I say that XD.

Oke ik ga een eindje aan dit blogje breien. Hopelijk horen jullie wat meer van mij in de toekomst :P. Ik maak nu deze afspraak: Ik ga proberen voortaan op vrijdag te bloggen. Maar ik zeg proberen :P. Keep that in mind.

Comments
One Response to “Everything will be alright, if we just keep dancing”
  1. Resy schreef:

    Mooi dat je het naar je zin hebt op je studie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: